TJENESTER

I Clean Unit er fokuset på kvalitet. For oss betyr det at vi i tillegg til å vaske rent, strekker oss langt for å imøtekomme våre kunders ønsker og behov. For oss handler kvalitet om service i alle ledd, og vi er fleksible og kan skreddersyr et renhold som passer din bedrift.

 

Asset 24@4x.png
 

Barnehagerenhold

Clean Unit er spesialisten på rengjøring av barnehager. Vi vet hvilke krav som stilles til hygiene, innemiljø og smittevern, da om lag 90 prosent av våre oppdrag utføres hos barnehager. Rutinemessig oppfølging og kvalitetskontroll av våre ansatte innebærer at du som kunde sikres god renholdskvalitet. Vi har korte kommunikasjonslinjer, og er raskt til stede hvis noe uforutsett skjer. Sammen med kundene planlegger vi hovedrengjøring, oppskuring/polish og highspeed polering av gulv gjennom året.
 

Asset 26@4x.png
 

Daglig renhold

Renhold er viktig for helsen og trivselen til de ansatte på alle arbeidsplasser. 10 års erfaring fra renhold i barnehager har gitt Clean Unit gode rutiner med å vaske rent. Erfaringene tar vi med oss når vi leverer tjenester til andre sektorer som på skoler og kontor.
Våre kunder bestemmer selv hvilket kvalitetsnivå som er ønskelig for bedriften, og vi er fleksible i vår leveranse. Vi kan imidlertid bistå med en behovsanalyse og komme med anbefalinger basert på vår erfaring. Både en befaring og tilbud på våre tjenester leverer vi kostnadsfritt, uten videre forpliktelser.

Asset 23@4x_2.png
 

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring er en viktig del av det totale renholdet for mange bedrifter. Bransjetilhørighet og bruk av lokalene avgjør hvor ofte man må foreta hovedrengjøring. Hovedrengjøring innbefatter grundig rengjøring av vegger, tak, lister, skap og annet som avtales.

 

 

 

 


dorull.png
 

Hygieneartikler

Clean Unit kan levere de fleste merker innen hygieneartikler og dispensere. Vi både bestiller varene og etterfyller dispenserne hos flere av våre kunder.

Asset 15@4x.png
 

Gulvbehandling

Det finnes mange ulike gulv og belegg. Vi har kompetanse til å finne riktig renhold, og vedlikehold til både tepper og harde gulv.

Vi renser tepper, skurer gulv, legger ny polish, og tilbyr også regelmessig highspeed polering. Riktig vedlikehold forlenger gulvets levetid.

Asset 22@4x.png
 

Vinduspuss

Clean Unit kan utføre de fleste oppdrag innen vinduspuss, både utvendig og innvendig.