OM OSS


Clean Unit

Clean Unit er en servicebedrift som utfører de fleste former for renhold, gulvbehandlinger, samt levering av hygieneartikler til bedriftsmarkedet. Vi har i dag 55 ansatte som leverer våre tjenester til oppdragsgivere i Oslo, Akershus og Buskerud. Vårt kontor er i Nydalen, Oslo.

Alle bedrifter har ulike behov, og hos oss i Clean Unit er kunden i fokus. Vi forsøker til en hver tid å tilpasse oss våre kunders behov, og ønsker slik at vi kan levere den løsningen som er best for deres bedrift.

Clean Unit er en bedrift i vekst, for stadig flere oppdager verdien av en kvalitetsfokusert renholdsleverandør. Om dere er interessert i hva våre kunder mener om oss, kan dere klikke på denne lenken.

 

Filosofi

Vi startet Clean Unit i 2007 fordi vi så et marked som var modent for en renholdsbedrift som ville levere topp service i alle ledd. Den gangen var vi to stykker med hver vår mopp, og en felles idé om å lage landets beste servicebedrift. I dag er vi 55 ansatte som alle deler den samme ideen.

Vi er ikke størst, men vi jobber knallhardt for å være best. For oss er ikke renhold et nødvendig onde – det er hva vi lever av – og levebrødet vårt tar vi på alvor. Både renhold og service er fagfelt som krever en profesjonell tilnærming om resultatet skal bli best. Derfor er det viktig for oss at alle våre ansatte får en skikkelig opplæring i renhold, men også at de deler vår visjon om å levere den beste servicen. Resultatet vi leverer, er vår garanti for å beholde dere som kunde.

Ansatte

I Clean Unit er vi stolte av våre ansatte, som til en hver tid bestreber seg på å utføre renholdsarbeidet med presisjon og dyktighet. Alle ansatte har fått grundig opplæring, og de har en profesjonell innstilling til renhold og service.

Asset 29.png

Mitt eventyr med Clean Unit begynte for 9 år siden. Jeg har lært mye i løpet av denne tiden. Godt miljø, en sjef som sørge om ansatte, følelse av sikkerhet og treningsmuligheter - dette er mest viktig for meg. Clean Unit har lært meg hvor viktig og ekstremt nødvendig denne jobben er. Monika

Asset 31.png

Jeg har jobbet i Clean Unit i mange år, men hadde et par års pause når jeg fikk barn. I Clean Unit blir vi oppdatert på metoder, ergonomi og hva som er viktig for at vi skal vaske rent, og for at vi skal ha det bra. Vi jobber stadig med hvordan vi kan bli bedre. Det kan være vanskelig med mange nasjonaliteter, men vi kommunisere på ulike måter slik at alle forstår. Samholdet er viktig blant de som vasker, og med de på kontoret, så derfor ville jeg tilbake til Clean Unit når jeg skulle jobbe igjen. Urszula
 

Asset 32.png

Vår tjeneste er kunnskapsbasert og utvikler medarbeidernes kompetanse. Clean Unit er innovative og søker gode løsninger for oss medarbeidere og våre kunder. Vi er en positiv utfordrer i renholdsmarkedet og en viktig bidragsyter til videreutvikling av tjenester. Vi vet hva vi vil og hva som skal til. Vi arbeider målbevisst for å lykkes med våre oppgaver. Clean unit utstråler energi og arbeidsglede. Aneta

Asset 30.png

Jeg har jobbet i Clean Unit siden 2013. Dette er det første stedet jeg jobber hvor jeg føler at renholderne er de viktigste, og ikke bare en del av firma. Vi blir motivert til å gjøre en så god jobb som mulig, og alle får opplæring før de begynner å jobbe. Vi oppfordres til å spørre om hjelp hvis vi trenger det, eller hvis vi har noe vi er usikre på. Clean Unit jobber alltid fremover, og forsøker å være innovative på rengjøringsfronten.
Vilma