Tjenester

I Clean Unit har vi fokus på kvalitet. For oss betyr det at vi i tillegg til å vaske rent, strekker oss langt for å imøtekomme våre kunders ønsker og behov. For oss handler kvalitet om service i alle ledd. Vi er fleksible og skreddersyr et program som passer din bedrift.

Godt renhold – en suksessfaktor

Et rent arbeidsmiljø øker trivselen, minsker sykefraværet og gir bedre produktivitet blant ansatte. Et godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering.

Clean Unit Renhold er en totalleverandør av renholdstjenester. Vi skreddersyr et renholdsprogram som passer deres bedrift, og vi er fleksible i forhold til hvilke andre tjenester vi kan tilby. For oss er det viktig å imøtekomme våre kunders behov og levere tjenester av høy standard. Derfor har vi en renhetsgaranti som garanterer oppfølging innen seks timer om våre kunder ikke er fornøyde.

Renhetsgaranti

Clean Unit garanterer sikre og grundige arbeidsrutiner. Vi tar renhold på alvor og legger vår stolthet i å levere tjenester som både vi og våre kunder kan være fornøyd med. Er dere som kunde ikke fornøyd, er vi der innen 6 timer for å utbedre – uansett tid på døgnet.

Clean Unit har ennå ikke opplevd at noen har benyttet seg av denne garantien. Vi oppfordrer derimot våre kunder til å gi beskjed om de ikke er hundre prosent fornøyd med resultatet. Bare på den måten kan vi bli bedre til å gjøre det vi gjør best – å levere renhold av beste kvalitet.