Renhold

Renhold som blir regelmessig og profesjonelt utført, fremmer de ansattes helse og trivsel. Godt utført renhold ivaretar bedriftens ansikt utad. Det bidrar også til å forlenge levetiden på bygninger og inventar slik at de totale vedlikeholdskostnadene reduseres.

Barnehagerenhold

Clean Unit er barnehagespesialisten. Om lag 90 prosent av våre oppdrag utføres hos barnehager. Vi vet hvilke krav som stilles til hygiene, innemiljø og smittevern. Sammen med rutinemessig oppfølging og kvalitetskontroll innebærer dette at du som kunde i langt større grad enn tidligere sikres god renholdskvalitet og et godt forsvarlig inneklima. Vi bruker mye ressurser på å lære opp drifts- og rengjøringspersonellet til å gjøre en bedre og mer effektiv jobb. Dette gir deres barnehage en trygghet i forhold til valg av Clean Unit som deres renholdsleverandør. Sammen med barnehagene legger vi også planer for hele året med tanke på hovedrengjøring, oppskuring/boning og polering. Vi anbefaler at dere tar en kikk på våre referanser for å forsikre dere om at vi kan tilby den renholdskvaliteten dere fortjener.

Daglig renhold

Et godt, daglig renhold er viktig for helsen og trivselen til de ansatte. Flere års erfaring med renhold i barnehager har gitt de ansatte i Clean Unit gode rutiner på å levere svært nøyaktig renhold. Disse erfaringene tar vi med oss når vi leverer tjenester til andre sektorer.

Det er viktig for oss å presisere at vi er fleksible i hva vi tilbyr våre kunder. Våre kunder bestemmer selv hvilket kvalitetsnivå som er ønskelig for bedriften. Vi kan imidlertid bistå med en behovsanalyse og komme med anbefalinger basert på vår erfaring. For å gjøre dette er en befaring av lokalene nødvendig. Både en befaring og behovsanalysen er tjenester vi leverer kostnadsfritt, uten videre forpliktelser.

Byggrenhold

Byggrenhold utfører vi i forbindelse med bygging eller rehabilitering av bygg. Det kan være et kontinuerlig renhold under byggeperioden eller renhold av bygget når det står ferdig. Arbeidet består blant annet av fjerning av avfall og smuss, og renhold av vegger, tak og gulv. Et nybygg skal være prikkfritt ved overtakelse – noe vi kan garantere.

Eventrenhold

Ved arrangement og tilstelninger av ulik art er det ofte behov for renhold både før, etter og under arrangementet. Clean Unit skreddersyr en løsning som passer best for dere. Vi har blant annet hatt renholdsansvaret på Ikeas kataloglanseringer og deres tilbakemelding på jobben kan du lese her.

Trappevask

Clean Unit tar oppdrag med trappevask for borettslag og huseierfellesskap med flere enn 30 enheter. Våre trappevaskere har lang fartstid og gode referanser.                                                                                                                                                     Har borettslaget behov for vask av vinduer i oppgangen og fjerning av flekker og merker på veggene utfører vi også dette ved behov.

Vinduspuss

Clean Unit kan utføre de fleste oppdrag innen vinduspuss både utvendig og innvendig.