Referanser

Møller Bil AS

Stiftelsen Kanvas Barnehager

International Cruise Management Agency AS

Øraker Barnehage

Referanser

International Cruise Management Agency AS

ICMA er godt fornøyde med Clean Unit – vi får  gulvvask, søppeltømming, støvtørking og vinduspuss utført med et godt resultat hver gang.

Berit Reinnel, ICMA AS

Skogbrynet Kanvas-Barnehage

I vår barnehage fungerer Clean Unit Renhold som en totalleverandør av renholdstjenester og kantineservice. Dette foregår på dagtid og medfører mange fordeler for oss. Renholder får en rolle som en del av barnehagens ansatte. Alt av kjøkkenarbeid inkludert rydding av og på bord blir gjort av renholder. Noen av fordelene med denne løsningen er at barnehagens personale får frigjort mye tid og dermed får mer tid til å ta seg av barna. Dette gjør også at vi kan ta inn ekstra barn i barnehagen. Jeg tror vi har mindre sykefravær som følge av avlasting på arbeidsmengde og bedre renhold. Renhold på dagtid fører også til en generelt renere barnehage, og et mer hygienisk innemiljø.

Anita M. Sollid, Skogbrynet Kanvas-Barnehage

Gyro Express

Vi har ved flere anledninger brukt Clean Unit på våre eventer. Vi setter ut jobben og kan stole på at den blir gjort til vår tilfredstillelse. Det dukker alltid opp uforutsette ting på større arrangementer. Da er det topp med et renholdsfirma som kan være fleksible og stille opp når det trengs.

Annette Jakobsen, Gyro Express