Om oss

Clean Unit Renhold er en servicebedrift som foretar alle former for renhold, samt tjenester som lunsjtilberedning og leveranse av hygieneartikler. Bedriften har per i dag 35 ansatte som leverer våre tjenester til stadig flere bedrifter i Oslo og Akershus. Våre kontorer er i Nydalen, Oslo.

Alle bedrifter har ulike behov; hos Clean Unit er kunden i fokus og vi ønsker til en hver tid å tilpasse oss våre kunders behov og ønsker. Hvis dere ikke finner tjenesten dere ønsker her, foreslår vi at dere kontakter oss direkte. På den måten gir dere oss muligheten til å levere den løsningen som er best for deres bedrift.

Clean Unit Renhold er en bedrift i vekst. Stadig flere oppdager verdien av å ha en kvalitetsfokusert renholdsleverandør. Om dere er interessert i hva våre kunder mener om oss kan dere klikke på denne lenken.

Service i alle ledd

Vi startet Clean Unit Renhold i 2007 fordi vi så et marked som var modent for en renholdsbedrift med stolthet i å levere topp service i alle ledd. Den gangen var vi to stykker med hver vår mopp og en felles idé om å lage landets beste servicebedrift. I dag er vi 35 ansatte som alle deler den samme ideen.

Vi er ikke størst, men vi jobber knallhardt for å være best. For oss er ikke renhold et nødvendig onde – det er hva vi lever av – og levebrødet vårt tar vi på alvor. Både renhold og service er fagfelt som krever en profesjonell tilnærming om resultatet skal bli best. Derfor er det viktig for oss at alle våre ansatte får en skikkelig opplæring i renhold, men også at de deler vår visjon om å levere den beste servicen. Resultatet vi leverer er vår garanti for å beholde dere som kunde.