Andre tjenester

Oppskuring og polishbehandling av gulv

Et slitt gulv med lag på lag av gammel polish er vanskelig å holde rent, gir et dårlig førsteinntrykk og stjeler lys fra lokalene. Alle harde gulv behøver en omgang skuring og polish med jevne mellomrom. Oppskuring og polishbehandling gir rene og sklisikre gulvflater. Polishen som legges på overflaten beskytter underlaget slik at slitasjen ikke rammer gulvet direkte. På denne måten unngår man hyppig skifte av belegg og kan redusere utgifter på sikt. Vi har utstyret og kompetansen som skal til for å levere den beste gulvbehandlingen.

Polering av gulv med high-speed maskin

I tillegg til et godt renhold av gulvene vil regelmessig rens og polering gi et godt vedlikehold. Ved polering av gulv bruker vi en high-speed maskin med pads for å polere opp polishen. Dette gjøres for å holde polishen blank og fin. Frekvens på antall behandlinger i året avhenger av slitasjen på gulvene, men det er særlig i vinterhalvåret at dette er viktig. Norske vintre fører til ekstra stor slitasje på gulv og gulvpolish. Mye slaps, snø, sand, temperatursvinginger, salt, samt andre ting, gjør det til en utfordring å holde gulvene rene og blanke.

Hovedrenhold

Hovedrengjøring er en viktig del av det totale renholdsbildet for mange bedrifter. Det er derimot bransjetilhørighet og smussgraden på lokalene som ofte avgjør om man bør foreta en hovedrengjøring jevnlig. Som regel er det tilstrekkelig å utføre en slik type rengjøring på årlig basis. Hovedrengjøring innbefatter grundig rengjøring av vegger, tak, lister, skap og det man blir enige om. Arbeidet utføres av servicearbeidere som har spesialisert seg på denne type renhold.

Hygieneartikler

Clean Unit er en totalleverandør i alle renholdsledd, også på leveranse av hygieneartikler hvor vi kan levere de fleste merker og artikler.

Vi kan tilby levering av alt av hygienemateriell som papir, såpe, dispensere og renholdsartikler. Vi tilbyr blant annet artikler fra kjente merker som Brightwell, Tork og Katrin.

Matteservice

Matter i inngangspartiet setter en effektiv stopper for at fuktighet og smuss ikke skal dras videre inn i deres lokaler. Clean Unit leier ut matter av høy kvalitet. Matter bidrar til lavere rengjøringskostnader, og redusert slitasje på gulv. Mattene kan også brukes som sklisikring og støydemping. Vår leverandør av matter er Leko og se gjerne på deres hjemmeside for mer informasjon om deres produkter.

Mattilbereding

Clean Unit tilbyr levering av mat og frukt til din bedrift om dette er ønskelig. Vi er tilknyttet ulike leverandører og kan tilby leveranser tilpasset kundens behov og ønsker. Hos barnehagene kan vi tilby en egen tjeneste, hvor våre servicemedarbeidere tilbereder maten til barna og de ansatte. Her kan barna inkluderes i prosessen, noe som tilpasses og samkjøres med et pedagogisk opplegg fra barnehagens side. Sjekk gjerne vår referanse referanse fra Skogbrynet Kanvas-barnehage.